Corona update

Dinsdag 29 september 2020

(laatste update: 21 oktober)

Aangepaste openingstijden herfstvakantie
In verband met de herfstvakantie en een aantal geannuleerde films en voorstellingen zijn we komende week op aangepaste tijden geopend:
maandag 19 okt: van 8.30 tot 18.00 uur 
dinsdag 20 okt: van 8.30 tot 22.00 uur
woensdag 21 okt: van 8.30 tot 22.00 uur
donderdag 22 okt: van 8.30 tot 22.30 uur
vrijdag 23 okt: van 8.30 tot 18.00 uur
zaterdag 24 okt: van 9.30 tot 17.00 uur
zondag 25 okt: gesloten

In dit bericht informeren we je over de ontwikkelingen: wat is er open, en wat is de verwachting voor de komende weken/maanden? Natuurlijk volgen wij en alle huurders in het pand de RIVM regels. Alles is coronaproof, zodat je bezoek aan PERRON-3 zo veilig mogelijk verloopt. Het is allemaal net iets anders dan je gewend bent, maar samen zorgen we ervoor dat alles goed gaat zodat iedereen zich weer thuis voelt. Je kunt dus met een gerust hart binnenlopen of kaarten reserveren voor die leuke voorstelling of mooie film.
Heb je vragen? Mail ons gerust op info@perron-3.nl

Algemene regels:

 • Klachten? Blijf thuis en laat je testen.
 • Houd 1,5 meter afstand van anderen.
 • Was vaak je handen.
 • Hoest en nies in je elleboog.
 • Ga weg als het druk is.
 • Werk thuis, behalve als het niet anders kan.
 • Draag een mondkapje in publieke binnenruimtes wanneer je staat of loopt. Wanneer je op je plaats zit, mag het mondkapje af. Dit dringende advies geldt voor iedereen vanaf 13 jaar.


Nieuwe RIVM richtlijnen
Per woensdag 14 oktober zijn de nieuwe RIVM richtlijnen ingegaan voor vier weken. Dit betekent t/m 11 november het volgende voor je bezoek aan PERRON-3:

 • In alle afzonderlijke ruimtes in PERRON-3 geldt een maximum van 30 personen. Dat zijn o.a. de theaterzaal, cursusruimtes en vergaderzalen.
 • Een gezelschap mag buiten het eigen huishouden maximaal uit 4 personen bestaan (kinderen tot en met 12 tellen hierbij niet mee).
 • Het Grand Café en de Foyer is gesloten.
 • Bij vergaderingen wordt geen eten of drinken geserveerd. Je mag wel eigen eten en drinken meenemen en in de zaal nuttigen.
 • Het is niet toegestaan om tussen 20.00 en 07.00 uur alcohol in je bezit te hebben of te nuttigen in de openbare ruimtes.


Films en voorstellingen

 • Alle films en voorstellingen gaan door, tenzij anders vermeld in de agenda
 • Zodra er films of voorstellingen worden geannuleerd of verplaatst, dan nemen we persoonlijk contact met je op (meestal per e-mail). Houd ook de agenda in de gaten voor de laatste informatie.
 • In de theaterzaal en filmzaal zorgen we voor voldoende afstand en is de maximale capaciteit 30 personen.
 • De luchtsystemen zijn volgens de RIVM richlijnen goedgekeurd.
 • De bar is voor, tijdens en na films en voorstellingen gesloten. Je mag tijdelijk je eigen drinken en snoep mee de zaal innemen. Wel graag het afval na afloop in de prullenbak gooien.
  Helaas mogen we geen consumpties verstrekken die bij het kaartje zijn inbegrepen. Dit betekent dat je per toegangskaart bij de zaalingang een consumptiemunt ontvangt. Zodra de horeca weer open mag, kun je die munt inleveren tegen een drankje of snoep/chips/popcorn. De munt is onbeperkt geldig.
  Bij volwassenfilms is een welkomstdrankje bij het kaartje inbegrepen. Je ontvangt 1 munt per toegangskaart.
  Bij kinderfilms iets lekkers bij het kaartje inbegrepen. Je ontvangt 1 munt per toegangskaart.
  Bij sommige voorstellingen is een (pauze)drankje inbegrepen. In die gevallen ontvang je 1 munt per toegangskaart.
 • Alle films worden inclusief korte (plas)pauze gedraaid. We verzoeken je om boven te blijven en zo snel mogelijk terug de zaal in te gaan. 

Horeca
Ons Grand Café is gesloten. Je kunt niet in de foyer plaatsnemen om te wachten op je kind die les heeft of om als ZZP-er te werken of te overleggen.

Bibliotheek
De bieb is open, maar hanteert haar eigen protocol. Lees er meer over op hun website.

Cursussen
Informeer bij je docent/begeleider of je les/cursus doorgaat. Lees hier meer over de RIVM richtlijnen met betrekking tot culturele activiteiten (o.a. koren, blazersensembles, theatergroepen).

Overige huisgenoten
Voor de actuele situatie over activiteiten van huurders verwijzen we je door naar de betreffende organisatie.
Klik hier voor contactgegevens van onze huisgenoten.

Nieuwe ontwikkelingen?
Mochten de ontwikkelingen om nieuwe maatregelen vragen, dan zullen we dat kenbaar maken. Heb je kaarten gekocht en de voorstelling of film gaat toch niet door? Dan krijg je natuurlijk je geld terug. Je kunt dus met een gerust hart reserveren!

Vragen?
Voor vragen kun je ons mailen via info@perron-3.nl.


(dit bericht wordt geüpdatet)