We zijn weer (deels) open!

Vrijdag 08 mei 2020

(dit bericht wordt geüpdatet)

We zijn weer deels open. In dit bericht informeren we je over de ontwikkelingen: wat is er open, en wat is de verwachting voor de komende weken/maanden? Natuurlijk volgen wij en alle huurders in het pand de RIVM regels. 

PERRON-3 is t/m 23 augustus geopend op de volgende aangepaste tijden:
Maandag t/m vrijdag: 8.30 tot 18.00 uur (woensdag tot 20.00 uur)
Zaterdag: 9.30 tot 14.00 uur

Bibliotheek
De Bibliotheek is weer open. Om te lenen en inleveren, niet om te verblijven. Ze hanteren daarnaast een beperkt aantal bezoekers.
maandag t/m vrijdag van 10.00 - 13.30 voor lenen en inleveren (low service) en van 13.30 -18.00 uur open met full service
zaterdag van 10:00 - 14:00 uur
Meer informatie lees je op hun site.

Muzieklessen
De muzieklessen van Rhythm Impact en de Regionale Muziekschool zijn weer gestart. Er worden uitsluitend 1-op-1 lessen gegeven.

Verbeelderij
De lessen van Verbeelderij zijn weer gestart.

Burgerzaken
Afdeling Burgerzakenis vanaf maandag 29 juni weer geopend, uitsluitend op afspraak (ook voor het afhalen van documenten maak je een afspraak).
Klik hier voor meer informatie over de aangepaste dienstverlening van Burgerzaken.

Overige huurders
Sommige huurders en cursusaanbieders hebben hun activiteiten weer gestart, maar anderen zullen voorlopig nog gesloten blijven. Voor de actuele situatie over activiteiten van huurders verwijzen we je door naar de betreffende organisatie.
Klik hier voor contactgegevens van onze huisgenoten.

Horeca
Het Grand Café is op de volgende aangepaste dagen en tijden geopend voor bezoekers (uitsluitend op reservering):
woensdag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.30 uur
Vooraf reserveren kan via 073-850 7550. Ook zzp-ers zijn weer welkom om te werken of vergaderen, maar ook uitsluitend op reservering. Bij films is het Grand Café voor filmbezoekers geopend.

Filmprogramma
In de maanden juni, juli en augustus zullen we diverse keren per week film draaien, zowel voor volwassenen als voor kinderen. Geheel corona-proof uiteraard. Zo wordt de film gedraaid in onze Theaterzaal i.p.v. de Kleine Zaal, zodat iedereen op voldoende afstand kan zitten.
Enkele titels die je kunt verwachten: 1917, Joker, Peanut Butter Falcon en April May June en voor de kinderen: Missing Link, The Addams Family, Trouble en meer. 
Meer informatie over ons filmprogramma vind je hier.

Mochten de ontwikkelingen om nieuwe maatregelen vragen, dan zullen we dat kenbaar maken. Heb je kaarten gekocht en de voorstelling of film gaat toch niet door? Dan krijg je natuurlijk je geld terug. Je kunt dus met een gerust hart reserveren!

Vragen?
Voor vragen kun je ons mailen via info@perron-3.nl.
Voor de actuele situatie over activiteiten van huurders verwijzen we je door naar de betreffende organisatie.
Klik hier voor contactgegevens van onze huisgenoten.
Klik hier voor meer informatie over de aangepaste dienstverlening van Burgerzaken.

(laatste update: 3 juli)


dd