Corona update

Zaterdag 24 juli 2021

(laatste update: 24 juli)

Stap 4 van het Openingsplan is ingegaan. Dit betekent dat bijna alles weer mogelijk is op 1,5 meter afstand. We zetten alles voor je op een rijtje:

Basisregels blijven belangrijk
Het coronavirus is nog niet weg. Daarom is het belangrijk dat iedereen zich aan de basisregels houdt. Ook als je al een prik hebt gehad. Dit zijn de basisregels:

  • Was vaak je handen
  • Houd 1,5 meter afstand van anderen
  • Blijf thuis en laat je testen bij klachten
Mondkapjes
De mondkapjesplicht in PERRON-3 komt te vervallen. Je dient wel overal 1,5 meter afstand van anderen te houden. Lukt dat niet? Dan zet je je mondkapje op.

Theater en film:
In de theaterzaal en Kleine Zaal zit het publiek op 1,5 meter afstand. Dit betekent dat de maximale capaciteit respectievelijk 80 en 20 stoelen is. 
Er zijn weer enkele films en voorstellingen deze zomermaanden te zien. Zo zijn er picknickfilms voor het gezin en de Musical4Daagse (6+). HEVO vertoont twee FilmPLUS films.
We vragen geen vaccinatiebewijs of testen voor toegang.

Horeca:
Het Grand Café is geopend op:
woensdag t/m vrijdag: van 10.00 t/m 17.00 uur
Er mogen maximaal 50 personen plaatsnemen. Bezoekers halen aan de balie een nummerlabel op en vullen een registratieformulier in met gezondheidscheck. Vervolgens kunnen zij aan een tafel gaan zitten. Bij vertrek graag weer het label bij de balie inleveren.

Cursussen en vergadering
Deze mogen weer doorgaan met behoud van 1,5 meter afstand. Het zang- en blaasinstrumentenadvies vervalt. Deze lessen mogen weer hervat worden.

Aangepaste openingstijden i.v.m. corona in de zomervakantie:
maandag: van 8.30 tot 18.00 uur
dinsdag: van 8.30 tot 18.00 uur
woensdag: van 8.30 tot 20.00 uur
donderdag: van 8.30 tot 18.00 uur
vrijdag: van 8.30 tot 18.00 uur
zaterdag: van 10.00 tot 17.00 uur
(het Grand Café is open van woensdag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur)

Openingsplan stap 1 t/m 6
Op 13 april is een Openingsplan door Premier Rutte gepresenteerd (zie afbeelding), met stappen voor de komende periode. Bij iedere stap is er meer verruiming mogelijk. Op dit moment is er nog te veel onduidelijk om nu al meer te kunnen zeggen over de vervolgstappen. We wachten op meer informatie vanuit de Rijksoverheid en informeren je zodra er meer duidelijk is.


Nieuwe ontwikkelingen?
Mochten de ontwikkelingen om nieuwe maatregelen vragen, dan zullen we dat kenbaar maken. Heb je kaarten gekocht en de voorstelling of film gaat toch niet door? Dan krijg je natuurlijk je geld terug. Je kunt dus met een gerust hart reserveren!

Meer informatie
Lees op de site van de Rijksoverheid meer over de specifieke regels die gelden voor het beoefenen van (amateur)kunsten zoals koren, blazers, acteurs en dansers.
Klik hier voor contactgegevens van onze huisgenoten.

Vragen?
Voor vragen kun je ons mailen via info@perron-3.nl.

(dit bericht wordt geüpdatet)